Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Verdien tot wel 610 euro per week als service coördinator bij een top werkgever in de omgeving van Utrecht!

Vacature Informatie

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten voor een jong en groeiend bedrijf, waar jouw input wordt gewaardeerd en je samen met jouw collega´s naar een doel werkt. Ben je benieuwd geworden? Lees dan snel verder en wie weet start jij binnenkort!

Je komt te werken bij een organisatie die zich richt op het installeren en beheren van glasvezelnetwerken. Jouw dag begint eerst met een lekker kopje koffie of iets anders in de gezamenlijke lunchruimte. Hierna loop je door het mooie kantoor naar jouw werkplek en begin je de dag. Jouw functie zal bestaan uit het coördineren van de installatie service. Dit houdt in dat jij het eerste aanspreekpunt bent voor vragen van particulieren, klanten en aannemers. Vragen kunnen gaan over een schademelding in de woonwijk; aan jou de verantwoordelijkheid om dit op te pakken en de voortgang ervan te beheren. Zo zorg jij ervoor dat de monteurs en de aannemers op de hoogt zijn. Ook behoud jij het contact met de bewoners, zodat ze op de hoogte zijn. Blije klanten zijn langdurige klanten en daar gaan we voor! Met jouw uitstekende service zorg jij voor de juiste oplossingen. Daarnaast maak jij de planning voor de monteurs en ben jij hun eerste aanspreekpunt. Een functie met diverse taken en eigen verantwoordelijkheden dus!

De organisatie waarin je komt te werken, is gevestigd in Bunnik. Je komt te werken in een nieuw kantoor en dat is te zien! De ruimte is groot en open, met een mooie gemeenschappelijke ruimte waar elke dag een heerlijke lunch klaarstaat. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor ontspanning; zo wordt er af en toe een potje tafelvoetbal gespeeld. Jouw afdeling bestaat uit ongeveer 10 collega´s. Samen werken jullie aan een prachtig doel, namelijk het behalen van 2 miljoen aansluitingen binnen 1 jaar.

De functie is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week, waarbij je zelf kunt bepalen hoeveel dagen en welke dagen je werkt in overleg. Jouw weekloon op basis van 32 uur ligt tussen 416 euro en 512 euro per week en is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hierbij spaar je per uur 19,15 procent extra aan reserveringen op, waardoor je op een totaal van maximaal 610 euro per week uitkomt! Ook worden de reiskosten vergoed.

Denk jij: 'Deze functie is precies waar ik naar op zoek ben!' Zoek dan niet verder, maar bel naar 038 720 0701 of stuur een berichtje naar 06-83313091. Tot snel


MBO + werk- en denkniveau;
Goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
Positief ingesteld, leergierig, inlevingsvermogen;
Kennis en ervaring in de telecombranche is een pré;
Woonachtig in omgeving Utrecht.Uurloon tot 19 euro per uur inclusief 19,15 procent extra aan reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen, ziekteverzuim);
Werken bij een groeiende organisatie;
Doorgroeimogelijkheden;
Reiskostenvergoeding indien nodig;
Dagelijks een verzorgde lunch;
Elke week vrijdag salaris op jouw bankrekening;
Werken binnen een jong en enthousiast team.Eerste contactpersoon voor bewoners, woningcorporaties en VvE´s;
Beantwoorden van vragen over werkzaamheden, planningen en eventuele schademeldingen;
Meedenken en werken aan interne verbeteracties en procesverbeteringen;
Behandelen van de openstaande tickets.

Regio

Zwolle


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren