Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan, dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Start als administratief medewerker voor een leasemaatschappij in Eindhoven!

Vacature Informatie

Ben je op zoek naar een vliegende start voor je carrière? Lees dan snel verder!Je hebt oog voor detail en bent goed in samenwerken.
Je bent nauwkeurig en precies in je werk.
Je hebt minimaal een MBO niveau 4 werk- en denkniveau.
Je bent beschikbaar om minimaal 24 uur per week te werken.Een top salaris, beginnend bij €14 per uur, met de mogelijkheid om te groeien tot €18 per uur.
Een inspirerende werkomgeving die persoonlijke groei en ontwikkeling aanmoedigt, met toegang tot verschillende trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden.
Veel doorgroeimogelijkheden
De werklocatie bevindt zich in het centrum van Eindhoven


Voor een leasingsmaatschappij dat op internationaal niveau opereert vanuit Eindhoven zijn wij opzoek naar een administratief medewerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse administratieve taken en ondersteun je het bedrijf op operationeel niveau. Je zult een schakel zijn tussen interne en externe partijen. Jouw taken omvatten onder andere het verwerken van administratieve gegevens, het bijhouden van dossiers, het registreren van verzoeken en het  updaten van contractinformatie. Binnen deze dynamische organisatie draait de cultuur om het verbinden en ondersteunen van mensen. Daarom biedt deze top werkgever veel kansen voor zowel professionele als persoonlijke groei, waarbij jouw ontwikkeling voorop staat. Geef je carrière een vliegende start en reageer snel op deze vacature!

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren