Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan, dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Projectmedewerker 32 uur in Tiel

Vacature Informatie

Wil jij een sprong maken in je carrière en tegelijkertijd een boeiende (bij)baan op je CV zetten? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Lees snel verder!

Wat ga je doen?

In de rol van projectmedewerker ben jij bezig met het meten van kwaliteit, vooral voor de kruidenmixen. Vanaf het moment dat de grondstoffen arriveren tot het eindproduct, ben jij bezig met het uitvoeren van metingen en controles die de perfecte samenstelling en kwaliteit van de kruidenmixen garanderen. Je hanteert geavanceerde meetapparatuur en volgt strikte kwaliteitsrichtlijnen. Deze uitdagende functie biedt je een geweldige kans om echt het verschil te maken!

Waar ga je aan de slag?

De organisatie waar jij gaat werken is toegewijd aan de productie van hoogwaardige voedingsmiddelen, waarbij kwaliteit en voedselveiligheid centraal staan. Als projectmedewerker maak je deel uit van een gepassioneerd team dat bijdraagt aan het leveren van topkwaliteit producten aan de gewaardeerde klanten. Maar er is meer! De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het OV, de auto en zelfs de fiets!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar kandidaten die voor minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn. Bovendien krijg je hier de kans om je volgende 6 maanden volop te ontwikkelen, met de mogelijkheid om nog langer te blijven. Jouw beloning? Een aantrekkelijk uurloon tussen de 11,54 euro en 15,58 euro, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Met extra voordelen loopt dit zelfs op tot een geweldige 18,56 euro per uur!

Ben je al enthousiast geworden door deze vacature? Waarom wachten? Reageer nu en laat deze kans niet aan je voorbijgaan! Stuur je sollicitatie in of bel direct naar 030 744 0500 en vraag naar Luuk!Minimaal MBO werk- en denkniveau;
Minimaal 24 uur beschikbaar;
Woonachtig omgeving Tiel.Werken bij een interessant bedrijf;
Ervaring voor op je CV;
Een hoog uurloon;
Werken in een gezellig team.Controleren van PH-waarden;
Testen in het Lab;
Administratieve werkzaamheden.

Regio

Utrecht


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren