Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan, dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Werken als chauffeur bij een van de grootste leaseaanbieders! 🚗

Vacature Informatie

Wil jij rijdend je geld verdienen en een baan hebben die goed te combineren valt met je studie? Lees dan snel verder!

Je komt te werken bij één van de grootste leaseaanbieders van heel Nederland die gevestigd is op 2 locaties. Bij dit bedrijf draait alles om de mobiliteit van de klant, voor particulieren én organisaties. Ongeacht de grootte van dit bedrijf, vinden zij de persoonlijke en laagdrempelige service erg belangrijk.

Als werknemer zal je werken bij de vestiging rondom Utrecht. Voor deze functie zijn er twee diensten, de binnen- en de buitendienst. Tijdens de binnendienst ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de auto´s en het voltanken. Gedurende de buitendienst zal je verantwoordelijk zijn voor het afleveren van leaseauto´s bij klanten door heel Nederland. De verwachting is dat je representatief en enthousiast bij de klant aankomt. Bij aankomst zal je een klein praatje maken met de nieuwe eigenaar van de auto. Na het afleveren van de auto zal je met over ov terug gaan of met de oude leaseauto van de klant. Als je met de oude leaseauto terugkomt zal je ervoor zorgen dat deze weer schoon en volgetankt op locatie aankomt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat jij deze auto´s zonder schade kan vervoeren. Al met al, een hoop verantwoordelijkheid dus.

In deze functie zal je tussen de E12 en E13 verdienen, exclusief 19,15 procent aan reserveringen (dit zijn vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuimuren)! Je kan zelf je werkdagen kiezen en laat je beschikbaarheid een week van tevoren weten zodat wij je kunnen inplannen. Het is verplicht dat je langer dan een jaar in bezit bent van een rijbewijs.

Ben jij iemand die verantwoordelijk is, al rijdend geld wil verdienen en een baan wil die makkelijk te combineren is met je studie? Wacht dan niet langer en solliciteer snel!Jij bent woonachtig in Utrecht;
Minimaal 1 jaar in bezit van je rijbewijs;
Jij bent in bezit van een studenten ov;
Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
Jij bent representatief en sociaal.Flexibele baan naast je studie;
Een goed uurloon tussen de E12 en E13 exclusief jouw reserveringen;
Een baan bij een fijne organisatie rondom Utrecht;
19,15 procent aan reserveringen.Vervoeren van leaseauto´s naar klanten;
Communiceren met klanten;
Terugreizen naar de locaties;
Voltanken en netjes maken van de auto´s.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren