Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

€12,75 p/u als Klantenservice medewerker retail in september regio Utrecht!

Vacature Informatie

Ben jij een energieke en gedreven student of starter die op zoek is naar een leuke opdracht in de omgeving van Utrecht? Ben jij accuraat en administratief sterk? Dan hebben wij precies wat je zoekt!

Voor een leuke opdrachtgever in Bunnik zijn wij op zoek naar een enthousiaste klantenservice medewerker In deze boeiende rol ben jij de spil tussen klanten en het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van zowel telefonische als e-mailbestellingen. Je zorgt ervoor dat elke bestelling op tijd en foutloos wordt verwerkt in het systeem, waardoor klanten met een glimlach hun producten ontvangen. Naast het verwerken van bestellingen, speel je ook een rol bij het afhandelen van retourbestellingen en ondersteun je de klantenservice waar nodig. Met jouw dienstverlenende instelling weet je klanten op een professionele en vriendelijke manier te woord te staan!

Je komt te werken voor een toonaangevende organisatie die gespecialiseerd is in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige mode. De werklocatie is in Bunnik en de duur van de opdracht is ongeveer één maand! Ideaal als vakantiebaan dus!
Je kunt rekenen op een lekker uurloon van 12,75 per uur! Daarbij bouw je ook nog eens 19,15 procent aan reserveringen op (vakantiegeld/dagen). De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Jij bent minimaal 24 uur per week beschikbaar! uur.

Kan jij snel starten, ben je voor één maand beschikbaar en enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wacht dan niet langer en reageer direct door te solliciteren of te bellen naar 0683144719


Affiniteit met administratie
MBO- werk en denkniveau
Tijdelijk beschikbaar in de maand septemberWekelijkse uitbetaling
Relevante ervaring voor op je CV
Werken tijdens kantoortijden
Relevante ervaring bij een top werkgeverVerantwoordelijk oor het afhandelen van zowel telefonische als e-mailbestellingen
Verwerken van bestellingen
Bijhouden van dossiers

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren