Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
WELKOM
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING
Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Coördinator Onboarding & Opleiding bij XL Beveiliging in Utrecht

Vacature Informatie

Zoek jij een nieuwe uitdaging en is de beveiligingsbranche voor jou bekend terrein? Krijg jij ook energie van het opleiden van nieuw talent? Wellicht ben jij dan de Coördinator on-boarding & opleiding die wij zoeken!

Jaarlijks stromen bij XL Beveiliging 75 - 100 nieuwe (aspirant)-beveiligers in. Als Coördinator on-boarding & opleiding zorg je dat nieuwe collega's zich binnen no-time onderdeel voelen van ons hechte team. Na het verzorgen van een enthousiast on-boardingstraject zorg jij ervoor dat aspirant beveiligers hun stage vlot kunnen afronden en zelfstandig kunnen gaan werken. Je bewaakt samen met je collega´s en onze opdrachtgevers het leerproces en de leerervaring want die is cruciaal voor een goede kickstart van een carrière. Je weet dankzij jouw eigen praktijkervaring hoe belangrijk een goed on-boardingstraject is voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom werk je aan de voorkant ook nauw samen met je directe collega's van de afdeling recruitment en zorg je dat nieuwe medewerkers goed voorbereid van start gaan. Dat geldt ook voor de medewerkers die reeds gediplomeerd zijn en via XL Beveiliging als freelancer of op basis van een vast contract aan de slag gaan.

Je houdt er van om met verschillende taken tegelijk bezig te zijn en kan daarin goede prioriteiten stellen. Daarnaast werk je graag samen met je collega´s van operations en HR, maar je bent ook in staat om zaken zelfstandig op te pakken. Je vindt het belangrijk dat je je zaakjes goed op orde hebt en je inspireert anderen met je enthousiaste verhaal. Resultaatgerichtheid, integriteit, klantvriendelijkheid, spontaniteit en flexibiliteit zijn competenties waarin jij je herkent.

Spreekt onze vacature jou aan? Aarzel dan niet en reageer, wij nemen direct contact met je op!


 Het voeren van begeleidings- en voortgangsgesprekken (10% )
 Contact onderhouden met de onderwijsinstelling (10% )
 Je bewaakt de kwaliteit van de stagebegeleiding en adviseert over het stagebeleid (20% )
 Je verzorgt het traject van on-boarding voor nieuwe medewerkers en freelancers (30% )
 Je coördineert, begeleidt en beoordeelt doorlopend het functioneren van de aspirant beveiligers (30% )

Regio

Array


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren