Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
WELKOM
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING
Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Klantenservice medewerker Amsterdam

Vacature Informatie

Heb je ervaring als klantenservice medewerker? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie misschien wel wat voor jou!

In deze functie sta je klanten van het bedrijf te woord. Deze gesprekken kunnen gaan over vragen die de klant heeft, primaire gebruikersvragen of misschien wel klachten. Het maakt jou als klantenservice medewerker eigenlijk niet uit, want jij lost alles op en staat iedereen behulpzaam te woord. Beschik je over enige ICT-vaardigheden? Dat vergroot je kansen voor deze functie!

Over het bedrijf:
Het bedrijf ontwikkelt websites, apps en kassa´s voor afhaal- en bezorgrestaurants. Er maken meer dan 2.000 restaurants gebruik van hun systeem, van kleine eenpitters tot grote ketens als FEBO.

Salaris:
Je gaat in deze functie 13,27 euro per uur verdienen exclusief. Je bouwt bij ons ook reserveringen (vakantiedagen, vakantie uren en kort verzuim) op van 19,15 procent. Inclusief de reserveringen komt je uurloon uit op 15,81 euro!! Lekker verdienen dus🤑

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Reageer dan snel of neem contact op met onze recruiter Eva de Vries.


Ervaring in de klantenservice;
(Enige) kennis van ICT;
Je bent enthousiast en dienstverlenend;
Je bent 24 uur beschikbaar.Een mooi uurloon van 15,81 euro inclusief;
Werken bij een interessant bedrijf.Beantwoorden van vragen;
Afhandelen van klachten.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren