Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Orderpicker bij sieradenbedrijf Amsterdam

Vacature Informatie

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? En vind je het leuk om je bezig te houden met het verkoopproces? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar orderpickers. In deze functie ga je secuur aan de slag als orderpicker. Je zoekt orders bij elkaar en zorgt dat je de producten stickert. Daarnaast ontvang je nieuwe goederen en zorg je dat goederen verzendklaar gemaakt worden. Je komt te werken bij een grote distributeur van sieraden in Amsterdam, vlak bij station Bullewijk. Je werkt samen met een leuk en divers team en samen zorg je ervoor dat het hele proces zo goed mogelijk verloopt.

Je gaat minimaal 24 uur tot maximaal 40 uur per week werken. De werktijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur. De opdrachtgever werkt in bepaalde periodes flexibel waardoor je in deze periodes ook in de avond- en/of weekenduren wat extra bij kan verdienen! Voor deze functie is werkervaring vereist. Je uurloon wordt bepaald op basis van je uren en leeftijd. Bijvoorbeeld: als je 21 jaar bent en 40 uur werkt dan verdien je 12,28 euro per uur exclusief. Inclusief reserveringen (vakantiedagen, vakantie uren en kort verzuim) van 19,15 procent komt je uurloon dan uit op 14,63 euro!!

Werk je hard en secuur en vind je het leuk om samen met je team dagelijks alle orders op te pakken + te zorgen dat deze worden afgehandeld? Reageer dan nu of stuur een appje naar Eva de Vries op 06 19835511.


Mbo denk- en werkniveau;
Woonachtig in Amsterdam en omgeving;
Beschikbaar voor minimaal 24 - 40 uur per week;
Enthousiast en secuur!Wekelijkse uitbetaling;
Een flexibele (bij)baan;
Informele werksfeer in een hecht team;
19,15 procent aan reserveringen.Orders bij elkaar zoeken;
Stickeren van producten;
Ontvangst van goederen;
Verzend klaar maken van de goederen.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren