Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Commercieel klantenservicemedewerker in Hoofddorp

Vacature Informatie

Commercieel klantenservicemedewerker in Hoofddorp

Heb jij een vlotte babbel, staat klantvriendelijkheid bij jou voorop en vind je het belangrijk om een bedrijf te laten groeien en heb jij altijd al willen werken voor een van de grootste media bedrijven van Nederland? Lees dan snel verder, wie weet is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als commercieel klantenservice medewerker ben jij verantwoordelijk voor de abonnees en klanten van een groot media bedrijf! Jij zorgt dat de vragen zo goed mogelijk beantwoord worden. Dit kan gaan om een vraag over de bezorging, een adreswijziging of om een opzegging. Wil de klant zijn of haar abonnement opzeggen dan zorg jij er op een respectvolle en enthousiaste manier voor dat de klant abonnee blijft, hiermee trek je ook nog is een leuke bonussen binnen!

Werktijden/dagen
Je kunt als commercieel medewerker 24 tot 36 uur per week aan de slag. De openingstijden van jouw afdeling zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00. Werk je 's avonds na 19.00 of op de zaterdag? Dan verdien je 25% toeslag bovenop jouw salaris! De werktijden zijn flexibel.
Over het bedrijf
Je komt te werken in een klantcontactcentrum van het bedrijf. Op deze afdeling staat sales, humor gezelligheid en hard werken centraal. We hebben een passie voor het sales vak en weten dit met elkaar op een juiste manier in te zetten. Teambuilding vinden wij erg belangrijk. Tijdens de teamuitjes en borrels leer jij je collega´s nog beter kennen!

Training
Vooraf krijg jij ook een betaalde training Deze training is van maandag t/m vrijdag en volg je op kantoor. De eerste paar weken zul je op het kantoor inwerken en daarna werk je deels op het kantoor in Hoofddorp en deels vanuit huis, een fijne afwisseling dus!
Ben jij geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en solliciteer!Jij bent per direct beschikbaar;
Minimaal mbo werk en denkniveau;
Affiniteit met sales;
Jij bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar;
Jij hebt bij voorkeur affiniteit en/of ervaring in de klantenservice.Een wekelijkse uitbetaling;
Een hoog loon van €17,65 per uur, inclusief jouw reserveringen. (vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim)
Een baan waar jij per direct kan starten.Klanten te woord staan;
Ondersteunen bij nieuwe abonnementen;
Afhandelen van klachten;
Meedenken aan oplossingen

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren