Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
125.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 125.000 MBO, HBO en WO studenten en starters. 8364 per direct inzetbaar.
xl-header

Groepsbegeleiders gezocht in Amsterdam! Verdien tot 19,90 per uur!

Vacature Informatie

Studeer jij psychologie of (ortho)pedagogiek of heb jij je studie al afgerond en wil jij je kennis in praktijk zetten? Lees dan snel verder! In de functie van groepsbegeleider bij een autisme centrum ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van kinderen tussen de 2 en 18 jaar. Op de werkvloer help jij de gedragsdeskundigen op verschillende groepen, houd je de ontwikkelingen en doelen van de kinderen bij en zorg je voor een prettige sfeer voor zowel de kinderen als de medewerkers op de groep.

Bij het autisme centrum wordt maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 16:00 dagopvang aangeboden met veel ruimte voor individuele aandacht voor de kinderen. Er zijn meerdere begeleidingsgroepen met verschil in leeftijd en mate van autisme. De opdrachtgever is gevestigd Amsterdam Oost en West.

Je kunt zelf aangeven welke groep goed bij je past en bepaalt zelf hoeveel en welke doordeweekse dagen je wil werken. Het salaris start op 15,70 euro per uur. Heb jij je bachelor behaald? Dan verdien jij 16,65 euro per uur. Dit bedrag is inclusief eindejaarsuitkering van 8,33 procent, maar bouw je nog extra 19,15 procent op aan vakantiedagen en vakantiegeld. Verder is er een reiskostenvergoeding van 0,21 euro per kilometer beschikbaar. In totaal krijg je dus 18,22 euro of 19,90 euro per uur (inclusief reserveringen). Een vereiste voor deze vacature is dat jij WO student psychologie of (ortho)pedagogiek bent.

Interesse? Neem contact op met Lonneke via 020-7073902.


WO student psychologie of (ortho)pedagogiek / afgestudeerd HBO student toegepaste psychologie;
Woonachtig in de regio Amsterdam, .Een dankbare baan aansluitend bij jouw studie;
Uurloon vanaf 18,22 euro (inclusief reserveringen) + reisvergoeding;
Flexibel inplannen naar jouw eigen beschikbaarheid.Gedragsdeskundigen ondersteunen met begeleiding van kinderen met autisme in leeftijdscategorie 2 t/m 18 jaar;
Ontwikkeling en doelen van kinderen bijhouden;
Prettige sfeer voor zowel de kinderen als medewerkers waarborgen.

Regio

amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren