Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
100% LEVERINGSGARANTIE
DAAR STAAN WIJ VOOR
Nemen wij een opdracht aan. Dan garanderen wij 100% levering
xl-header

Facilitair medewerker 32 uur Vianen

Vacature Informatie

Heb jij affiniteit met de facilitaire branche en wil jij graag aan de slag bij een organisatie met doorgroeimogelijkheden? Dan heb ik de vacature voor jou! Lees snel verder!

Als facilitair medewerker, zorg jij voor een veilige, schone en geordende werkomgeving. Wanneer de medewerkers vragen hebben, komen ze bij jou! Jij lost het op of jij geeft advies, hoe het opgelost kan worden. Ook onderhoud jij het contact met de verschillende leveranciers van de organisatie. Een baan met veel afwisseling dus!

Jij werkt bij een kinderopvang, gevestigd in Vianen. De werklocatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het OV. Vanaf Utrecht centraal, ben je met het OV een half uurtje onderweg naar de werklocatie!

Belangrijk is dat jij minimaal 32 uur beschikbaar bent, voor langere tijd. Jij werkt tijdens kantoortijden, van maandag t/m vrijdag. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen deze organisatie en er is kans op overname! Het uurloon is tussen de 17,26 euro en 22,51 euro per uur! Dit uurloon is exclusief 19,15 procent aan vakantiedagen en vakantiegeld. Dit kan dus oplopen tot een uurloon van 26,82 euro per uur!

Wil jij graag aan de slag? Reageer dan direct en vraag naar Maud! Of reageer op de vacature, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!


Minimaal 32 uur beschikbaar;
Affiniteit met de facilitaire dienstverlening;
Woonachtig in regio Utrecht.Hoog uurloon;
Wekelijkse uitbetaling op vrijdag;
19,15 procent aan vakantiedagen en vakantiegeld;
Ervaring;
Doorgroeimogelijheden;
Kans op overname;
Werken bij voor een kinderopvang.Zorgen voor een veilige, schone en geordende werkomgeving;
Storingen verhelpen;
Leveranciers contacten;
Facilitaire werkzaamheden;
Advies geven.

Regio

Utrecht


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren