Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een
XL Studenten Uitzendbureau
870.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 870.000 MBO, HBO en WO studenten & starters.
xl-header

Klantenservicemedewerkers mediabedrijf - Parttime

Bedrijfsprofiel

XL Studenten Uitzendbureau is voor haar opdrachtgever op zoek naar:

Klantenservicemedewerkers filmbedrijf - 10 uur per week - Amsterdam

Onze opdrachtgever is een bekend mediabedrijf dat zich onder andere specialiseert in het aanbieden van een videodienst waarmee hun klanten thuis films kunnen kijken.

Vacature Informatie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar klantenservicemedewerkers die in de avonduren en de weekenden aan de slag willen voor de ideale bijbaan. Als klantenservicemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van klantenvragen, zowel telefonisch als per email.

Het bedrijf waar jij voor komt te werken, biedt een videoservice aan waarmee mensen thuis gemakkelijk films kunnen bekijken. Omdat deze service snel aan het groeien is, zoeken ze klantenservicemedewerkers voor hun vestiging in Amsterdam, vlakbij Amsterdam Amstel. Jij zal aan de slag gaan met klantenvragen over deze service. Hierbij is het een pré als jij een filmliefhebber bent, want dit zal het werk extra leuk maken! Het werk vindt plaats binnen vaste werktijden waarbinnen jij ingepland zal kunnen worden: maandag tot en met donderdag tussen 17:45 en 22:00 uur, vrijdag tussen 14:00 en 22:00 uur en zaterdag en zondag overdag (verdeeld over twee shifts).

De ideale kandidaat kan ijzersterke, servicegerichte e-mails opstellen, maar voelt zich ook comfortabel aan de telefoon. Verder ben jij beschikbaar om regelmatig op vrijdag te werken. Ook is het belangrijk dat jij minimaal 1 dienst door de weeks kan werken en 1 dag in het weekend. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. De diensten zijn voor minimaal 10 uur per week. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en pakt systemen snel op.

Als je aan het profiel voldoet, sterke communicatieve vaardigheden hebt en enthousiast wordt door deze vacature, dan kan je per direct starten! Dus ben jij gek op films, haal jij energie uit klantencontact en ben je per direct beschikbaar? Reageer dan snel!

Werkzaamheden

- Emails met klantenvragen over de filmservice beantwoorden;
- Telefonisch klantenvragen afhandelen;
- Informatie verschaffen over de filmservice.

Functie eisen

- Minimaal HBO werk- en denkniveau
- Woonachtig in regio Amsterdam
- Per direct beschikbaar voor ongeveer 10 uur per week.

Wij bieden

- Een goed uurloon;
- Flexibele werktijden;
- Werkervaring binnen een snel groeiend filmbedrijf;
- Een waardevolle aanvulling voor je CV.

Regio

Amsterdam


Interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct online!

Klik hier om online te reageren