Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een e-mail
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

XL Studenten Uitzendbureau ligt op twee minuten loopafstand van het station Amsterdam Sloterdijk aan de linkerzijde van de Radarweg (klik ook op de plattegrond hieronder). Als u uit de stationshal (Amsterdam Sloterdijk) loopt en linksaf slaat, onder het spoor door, ziet u een wit gebouw aan de overkant van het grasveld.

Grotere kaart weergevenOns pand zit tussen Eigenhaard en het Urban Lodge Hotel in.
Loop via de linkerzijde (parkeerplaats met slagbomen) het terrein op. Wij zijn gevestigd op de derde verdieping.

Routebeschrijving voor automobilisten

Vanuit de richting van Den Haag
U volgt de richting Leeuwarden/Zaanstad bij het knooppunt Nieuwe meer. U bevindt zich dan op de A4 richting Amsterdam. Op de A10 aangekomen neemt u de afrit S103/Haarlem en u gaat dan linksaf richting Haarlem. Na het viaduct van de spoorweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan op de Radarweg. XL Studenten Uitzendbureau ziet u dan gelijk aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Utrecht
Op de A2 richting Amsterdam volgt u bij knooppunt Watergraafsmeer de ringweg West richting Den Haag. U volgt de richting Leeuwarden/Zaanstad bij het knooppunt Nieuwe meer. U bevindt zich dan op de A4 richting Amsterdam. Op de A10 aangekomen neemt u de afrit S103/Haarlem en u gaat dan linksaf richting Haarlem. Na het viaduct van de spoorweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan op de Radarweg. XL Studenten Uitzendbureau ziet u dan gelijk aan de rechterzijde.

Vanuit de richting Zaandam/Alkmaar Parkeren in de omgeving
Op de A10 neemt u afrit S102 / Westpoort / Haarlem /IJmuiden. U gaat dan rechtsaf de Basisweg op. Na de 2 viaducten te hebben gepasseerd, slaat u linksaf de Radarweg op (afslag Sloterdijk). Na de tweede verkeerslichten slaat u linksaf naar de Arlandaweg. XL Studenten Uitzendbureau ligt direct aan uw rechterzijde.

Parkeren in de omgeving
Er kan gratis geparkeerd worden bij Footy Park, Sportpark Spieringhorn 10, 1043 AA Amsterdam dat op 6 rijminuten afstand ligt. Parkeer zover mogelijk achteraan. Via het voet/fietspad dat aan de parkeerplaats ligt bent u binnen enkele minuten op de Radarweg.
Uiteraard kan er ook op diverse plaatsen betaald geparkeerd worden. Raadpleeg hiervoor uw navigatiesysteem of een routeplanner.


Tags: Uitzendbureau

 
Bereken online uw voordelige uitzendtarief.
Kennismakingsactie
Meer informatie over onze tariefstelling?