Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een
XL Studenten Uitzendbureau
NIEUW: LANDELIJKE DEKKING

Onze regiokantoren: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Utrecht & Zwolle
xl-header

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer

XL Studenten Uitzendbureau ligt op twee minuten loopafstand van het station Amsterdam Sloterdijk aan de linkerzijde van de Radarweg (klik ook op plattegrond rechts). Als je uit de stationshal (Amsterdam Sloterdijk) loopt en linksaf slaat, onder het spoor door, zie je een wit gebouw aan de overkant van het grasveld, met het gevelbord "XL Studenten Uitzendbureau & XL Career Company". Loop via de linkerzijde (parkeerplaats met slagbomen) het terrein op. Wij zijn gevestigd op de derde verdieping. Zie ook plattegrond hieronder.


Grotere kaart weergeven

Routebeschrijving voor automobilisten

Vanuit de richting van Den Haag
U volgt de richting Leeuwarden/Zaanstad bij het knooppunt Nieuwe meer. U bevindt zich dan op de A4 richting Amsterdam. Op de A10 aangekomen neemt u de afrit S103/Haarlem en u gaat dan linksaf richting Haarlem. Na het viaduct van de spoorweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan op de Radarweg. XL Studenten Uitzendbureau ziet u dan gelijk aan de rechterzijde. Achter het pand is er parkeerruimte.

Vanuit de richting Utrecht
Op de A2 richting Amsterdam volgt u bij knooppunt Watergraafsmeer de ringweg West richting Den Haag. U volgt de richting Leeuwarden/Zaanstad bij het knooppunt Nieuwe meer. U bevindt zich dan op de A4 richting Amsterdam. Op de A10 aangekomen neemt u de afrit S103/Haarlem en u gaat dan linksaf richting Haarlem. Na het viaduct van de spoorweg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U bevindt zich dan op de Radarweg. XL Studenten Uitzendbureau ziet u dan gelijk aan de rechterzijde. Achter het pand is er parkeerruimte.

Vanuit de richting Zaandam/Alkmaar
Op de A10 neemt u afrit S102 / Westpoort / Haarlem /IJmuiden. U gaat dan rechtsaf de Basisweg op. Na de 2 viaducten te hebben gepasseerd, slaat u linksaf de Radarweg op (afslag Sloterdijk). Na de tweede verkeerslichten slaat u linksaf. XL Studenten Uitzendbureau ligt direct aan uw rechterzijde.


Tags: Uitzendbureau

 
Bereken online uw voordelige uitzendtarief.
Kennismakingsactie
Meer informatie over onze tariefstelling?