Geplaatst door Dennis Kalmeijer & opgeslagen onder Ontwikkelingen uitzendbranche, Tips, Werkvloer.

Elk bedrijf bestaat uit fulltime-,  parttime personeel en/of uitzendkrachten. Deze wil je natuurlijk kosten wat het kost tevreden houden, maar wat is nou leuk om te doen. Normaal gesproken worden er elk jaar allerlei verschillende bedrijfsuitjes georganiseerd, maar in de tijd van nu kan dat niet. Door de pandemie die in de wereld heerst, zijn er veel bedrijven dicht waardoor er niks geregeld kan worden. Voor de teambuilding is dit wel erg belangrijk en daarom hebben wij voor u een aantal tips op een rijtje gezet.

KAHOOT-quiz

U kan allereerst via internet een KAHOOT-quiz maken. Dit is een online quiz die iedereen vanaf thuis kan maken. U kan dan via Teams of ZOOM een vergadering starten, waardoor iedereen elkaar weer even ziet en het een gezellige bijeenkomst wordt. Natuurlijk kan u hier ook aantrekkelijke prijzen aan toevoegen. Dit is een manier om de werknemers nog meer te motiveren!

Online wijnproeverij

Een ander coronaproof bedrijfsuitje is een online wijnproeverij. Bij deze leuke en vooral originele online proeverij worden er 2 witte en 2 rode wijnen opgestuurd. Tijdens de online meeting kan er niet alleen gezellig worden gekletst, maar worden de wijnen ook uitgelegd en toegelicht door een echte wijnexpert.

Online bedrijfsbootcamp

Vind u het belangrijk dat uw werknemers in beweging blijven in deze rare tijden waarin iedereen thuis moet werken en alle sportscholen dicht zijn? Dan is dit het ideale bedrijfsuitje voor u en uw werknemers. Door middel van een online bootcamp, onder leiding van een professional, blijven uw werknemers in beweging en hebben ze de meest sportieve en gezellige dag die u kan bedenken.

Escape City

Misschien heeft u wel eens van een escape room gehoord? Dit is het ultieme bedrijfsuitje als u van een beetje spanning houdt. Helaas zijn de escape rooms in deze tijd allemaal dicht, maar hier hebben ze een oplossing voor bedacht. Namelijk: de ‘Escape City’. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd verschillende opdrachten uitvoert en uiteindelijk de code kraakt. Dit spannende spel kan gespeeld worden in verschillende steden in Nederland en is volledig coronaproof!

Bent u toevallig nog op zoek naar leuk personeel, voor uw bedrijf, om deze leuke bedrijfsuitjes mee te doen? Voor al uw parttime-, fulltime personeel en uitzendkrachten kunt u terecht op XL Uitzendbureau.