Geplaatst door Kimberley Thomas & opgeslagen onder Ontwikkelingen uitzendbranche.

Gratis stockfoto met afspraak, bedrijf, brainstormen Stockfoto

Het salaris is lager bij een uitzendbureau

Veel mensen geloven dat werken via een uitzendbureau een lager salaris oplevert. Hier is gelukkig niets van waar. Een uitzendbureau houdt nooit geld in op jouw salaris. Het geld dat je verdient is precies waar je recht op hebt. Voor het salaris maakt het dus niet uit of je via een uitzendbureau of direct bij een bedrijf solliciteert. 

Een vast contract krijgen via een uitzendbureau is onmogelijk

Bij een uitzendbureau zijn er veel mogelijkheden. Uitzendkrachten kunnen werk vinden van één of een paar dagen bij een evenement, maar ook werk wat voor langer termijn. Er zijn dus genoeg opties. Een vast contract is dus ook goed mogelijk.

De service van een uitzendbureau kost geld 

Bij Xl Studenten Uitzendbureau worden geen kosten in rekening gebracht voor onze service. Een uitzendbureau helpt werkzoekende aan een baan zonder dat ze daar enig geld voor vragen. 

Uitzendbureaus zijn alleen voor studenten

Hoewel Xl Studenten Uitzendbureau zich voornamelijk focust op het werven van studenten zijn er genoeg uitzendbureaus die zich focussen op andere doelgroepen. Xl beveiliging focust zich bijvoorbeeld volledig op het werven van beveiligers. De mogelijkheden voor uitzendwerk zijn dus eindeloos.