Geplaatst door Jacinta Stuifbergen & opgeslagen onder Arbeidsmarkt, Werkvloer.

De Nationale Franchise Gids behoort tot de grootste franchiseplatformen van Nederland. Zo kan je hier alles vinden over het starten van je eigen onderneming, dagelijks nieuws ontvangen en in contact komen met alle franchiseformules van Nederland (dit zijn er meer dan duizend!).

 

Ondernemen

Of je nou wilt ondernemen in de horeca-branche of je eigen woonwinkel wilt starten in jouw woonplaats. Je kunt altijd kosteloos informatie inwinnen bij franchiseformules in heel Nederland. De Nationale Franchise Gids biedt haar bezoekers namelijk kerninformatie over bijvoorbeeld het benodigd eigen vermogen en de jaarlijkse of maandelijkse fees. Laatstgenoemde is vaak een percentage van de omzet. Dit draag je af aan de franchiseformule om gebruik te kunnen maken van het concept en de naam van de franchise. Ook zitten hier (vaak) marketingkosten in verwikkeld.

 

Branches

Op de website van De Nationale Franchise Gids, wordt gebruikt gemaakt van branches. In deze branches zijn alle franchiseformules onderverdeeld. Zo kun je gemakkelijk en eenvoudig de formules bekijken in de juiste categorie (branche). Zit er vervolgens een formule tussen waarmee jij graag in contact zou willen komen? Al is het maar voor één vraag. Geen enkel probleem!

 

In contact komen

Je kan op iedere pagina van een franchiseformule op de oranje knop klikken om in contact te komen. Hoe dit werkt? (stap 1) Jouw gegevens komen dan bij De Nationale Franchise Gids binnen. (stap 2) Zij controleren de gegevens en (stap 3) sturen dit direct door naar de juiste contactpersoon binnen de franchiseformule waar jij in contact mee wenst te komen. (stap 4) Vervolgens neemt de franchiseformule binnen 5 werkdagen contact met je op!

Is het ondernemerschap bij een franchiseformule misschien iets voor jou? Kijk voor meer informatie op www.denationalefranchisegids.nl en wie weet open jij straks wel jouw eigen franchisevestiging!