Geplaatst door Kimberley Thomas & opgeslagen onder Arbeidsmarkt, Digitaal & Flexwerken, Tips.

Wanneer u een bedrijf hebt, heeft u waarschijnlijk ook een eigen website. Met een website wilt u graag laten zien wat u kunt en u wilt dan ook professioneel overkomen. Eén erg belangrijke factor voor op uw website zijn goede foto’s.

Camera, Diafragma, Digitale Camera, Dslr, Film

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden

Het is een gezegde dat u nét iets te vaak hoort, waardoor het bijna een cliché is geworden. Toch is het wel echt waar. Beelden komen veel beter binnen dan tekst. U kunt u nog zo goed en indrukwekkend voorstellen op uw website, als u geen foto van uzelf erbij hebt staan, is de kans groot dat dat voorstellen helemaal geen nut heeft.

Een website zonder beeld is maar saai en geeft dan ook gelijk een vervelende eerste indruk. Waarschijnlijk zal 50% direct afhaken van je website wanneer u geen foto’s op je website hebt staan.

U laat zien hoe professioneel je bent

Een selfie kan hartstikke leuk zijn. Maar is die selfie die u in de zon op vakantie hebt gemaakt wel echt de foto waarvan u wilt dat mensen die van u gaan zien als ze uw website bezoeken? Waarschijnlijk had u nou niet echt de meest professionele kleding aan en bent u wel vrolijk op de foto, maar houd het daar ook wel bij op. Laat een goede branding foto maken, dan komt u hartstikke professioneel over. Een fotograaf weet precies hoe u op de foto moet staan om u zo vriendelijk, aanspreekbaar en professioneel mogelijk over te laten komen.

Stijl

Laat uw professionele foto’s maken, dan kunt u deze laten maken in de stijl van uw website en uw bedrijf. Zo past alles bij elkaar en wordt alles één geheel, wat ook weer professioneel overkomt. Mensen krijgen zo het idee dat u echt weet wat u aan het doen bent. 

De ideale website

Een ideale website bestaat natuurlijk uit meer dan alleen een goede foto. Alles moet kloppen op een dergelijke website. Denk aan de vormgeving, het gebruiksgemak en de informatie die erop staat. Toch spelen foto’s een grote rol in het succes van uw website, dus waarom zou u daar niet in investeren?