Geplaatst door Kimberley Thomas & opgeslagen onder Arbeidsmarkt, Tips, Werkvloer.

Een leuke, prettige collega die vertrekt is altijd jammer. Om diegene te bedanken is het altijd leuk om een cadeau te geven. Wat geeft u dan? Dat is niet altijd makkelijk om te bedenken, maar dat maakt het niet minder leuk om een cadeau uit te zoeken. Hier vindt u grappige, persoonlijke en mooie cadeaus die u voor het afscheid van een collega zou kunnen geven. 

Hoe begin je?

De eerste tip waarmee u alvast zou kunnen beginnen, is het nadenken over wat voor persoon de collega is. Wanneer u hierover nadenkt kunt u een persoonlijk cadeau geven, dat diegene echt bij zal blijven. Bij afscheidscadeau collega HUMK heeft u al meteen super veel keuze in persoonlijke cadeaus, dus neem hier zeker een kijkje om alvast wat inspiratie op te doen. Ook is het ook altijd een goed idee om er een kaart met een persoonlijke boodschap bij te doen. 

Welk cadeau gaat het worden?

Wat is er leuker dan een cadeau voor het afscheid van een collega waarover na is gedacht. Geen standaard flesje wijn met wat nootjes of een cadeaubon, maar iets waar echt moeite voor is gedaan. Een persoonlijk en origineel cadeau kunt u op verschillende manieren vinden. U zou bijvoorbeeld voor een humoristisch afscheidscadeau kunnen gaan zoals, een koffiemok met een grappige tekst of een fotolijstje met een gekke foto van alle collega’s. Ook is een persoonlijke cadeau altijd een goed idee. Met een persoonlijk cadeau geeft u uw collega een blijvende herinnering aan jullie fijne samenwerking. U kunt wanneer u graag een persoonlijk cadeau wilt geven, gaan voor iets met een foto, een schilderij met een afbeelding van zijn of haar favoriete stad.

Afscheidscadeau voor een gepensioneerde collega 

Met pensioen gaan is een belangrijk moment in uw leven. Dat is best iets waar even bij stil mag worden gestaan. Een perfect cadeau voor iemand die met pensioen gaat, is een ontspannende activiteit waarmee hij of zij invulling kan geven aan de vrije tijd die diegene krijgt. Een weekendje weg of een volledig verzorgde spa dag zijn voorbeelden van cadeaus die erg gewaardeerd worden. Wat dacht u van een cursus voor bijvoorbeeld schilderen of een wijnworkshop? Daar zal uw collega voorlopig wel zoet mee zijn.