Direct contact? Bel ons hoofdkantoor 020 - 707 3939 of stuur ons een
XL Studenten Uitzendbureau
275.000 STUDENTEN & STARTERS
MBO, HBO & WO NIVEAU
Via XL Studenten Uitzendbureau heeft u toegang tot 275.000 MBO, HBO en WO studenten & starters.
xl-header

Hoe waarborgen wij kwaliteit?

XL Studenten Uitzendbureau staat voor kwaliteit. Wij werken er continue aan om onze dienstverlening te optimaliseren en te verbeteren. XL is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de Stichting Normering Arbeid en is NEN gecertificeerd.

Kwaliteit Uitzendkrachten
 

Onze corebusiness is het werven en selecteren van de beste kandidaten. Wij werken met hoogopgeleide studenten en net-afgestudeerden op MBO, HBO en WO niveau (en hoger). Uit ons XL-bestand van 275.000 kandidaten selecteren wij de beste kandiaat voor de opdracht. Ons selectieproces stelt ons in staat dit snel en efficient dit te organiseren. 

Ons XL-bestand
 

Kwaliteit door kwantiteit. Door ons enorme XL-bestand kunnen wij streng selecteren maar ook specifiek zoeken naar specifieke kandidaten met de juiste kenmerken. 

Ons bestand van 275.000 kandidaten bestaat uit MBO, HBO en WO kandidaten uit geheel Nederland. Maandelijks schrijven zich 4.000 nieuwe kandidaten bij ons in.

Gemiddeld is een student 24 uur per week beschikbaar:

Daarnaast hebben wij een bestand van 50.000 beschikbare fulltime net-afgestudeerden. Deze zijn net afgestudeerd of hebben tot 5 jaar werkervaring.

Het selectieproces
 

XL werkt volgens het 7 stappen selectieproces. Door middel van een uitgebreide selectieprocedure selecteren wij enkel de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers. Onze manier van werken is bewezen succesvol, snel en efficiënt.


Tags: Werkwijze | Kwaliteit
 

Social media

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en meld u aan voor onze nieuwsbrief.
© 2017 - XL Studenten Uitzendbureau - made with by ICREATOR